1 januari 2015: a new year with 365 days with moments of happiness?


Vorig jaar begon ik dit blog met de intentie om elke dag een fotootje te maken van een klein (of groot) momentje van happiness. De bedoeling was dat ik niet te perfectionistisch zou omgaan met het fotograferen ... maar inmiddels heb ik mijn hobby fotografie weer helemaal herontdekt, eigenlijk mede dankzij mijn voornemen van vorig jaar voor dit blog :) en is er geen sprake meer van gewoon even een fotootje maken ...

Het is niet meer haalbaar om elke dag een moment of happiness op mijn blog te zetten. Omdat ik in principe geen personen op foto's wil laten zien en omdat het niet leuk is om bijvoorbeeld tig keer dat lekkere bakkie koffie waar je soms zo van geniet op de foto te zetten. Maar vooral ook omdat er veel meer tijd is gaan zitten in het maken en plaatsen van de foto zelf. 

Dus niet meer elke dag een moment of happiness op de foto, maar sinds kort wel kleine fotoreportages of leuke foto's die ik ook wil delen op mijn blog.

De foto boven dit bericht is een digitaal gemaakte art journal gebaseerd op een nummer uit de Top 2000. De achtergrondfoto is gemaakt in Denemarken. Afgelopen week heb ik veel moments of happiness gehad met het maken van art journals met verschillende materialen. Dit kun je eventueel op mijn andere blog bewonderen als je interesse hebt.

Voor nu wens ik iedereen een heel goed gelukkig en mooi 2015 toe!

1 opmerking:

Jeany zei

Je eigen glossy magazine, gaaf hoor. Hartstikke goed hoe je de opzet hebt opgezet, echt gaaf!