Verhaal in zes woorden: geld'voor niets gaat de zon onder' 


Dit keer is de uitdaging van Doldriest bij "Verhaal in zes woorden met beeld": geld. 

Ik ben van de week op pad gegaan om foto's te maken waarbij ik gebruik maakte van het licht, anders dan midden op de dag. Beter gezegd, ik was door  de fotoleraar van de cursus erop uitgestuurd om op andere momenten van de dag foto's te gaan maken. Dat een zonsondergang mooi is wist ik, maar niet dat in de buurt van mijn huis schilderijtjes te zien waren ... verkleumd was ik, dat wel, maar de foto's waren de moeite waard.


Mijn verhaal in zes woorden met beeld over geld is dan ook: 'voor niets gaat de zon onder' :) Ik vind het spreekwoord 'voor niets gaat de zon op' iets negatiefs hebben, terwijl eigenlijk zowel de zonsopgang als de zonsondergang prachtig is en je, zonder dat je er voor hoeft te betalen, van kunt genieten en mooie foto's mee kunt maken. Daarom mijn variatie erop :)

De foto die ik hierboven bij de uitdaging plaats vind ik zelf de mooiste qua kleur. Maar er zijn nog een paar mooie die ik jullie wil laten zien:


4 opmerkingen:

Doldriest zei

Prachtige beelden, Bianca, sfeervol en vredig. En jouw woorden geven de finishing touch. Mooi!

Marja zei

Schitterend.

Maddy zei

Wat een schitterende foto's!

Jeany zei

moooooooiiiii e wat een prachtig gebied ook!!! nou je hebt het gezegde zo raak gefotografeerd en ben het helemaal mee eens met je woorden.